TUİÇ 2016 Yaz Eğitim Kampı “Küreselleşme ve Güvenlik” Sertifika Programı

TUİÇ 2016 Yaz Kampı “Küreselleşme ve Gü venlik” Sertifika Programı başvurularımız tamamlanmıştır. Sonuçlar en yakın zamanda ilgililerin adreslerine  Son Başvuru: 01 Eylül 2016 Saat: 23:59.

TUİÇ 2016 Yaz Eğitim Kampı: Küreselleşme ve Güvenlik

(21-24 Eylül 2016)

Programın Amacı: Uluslararası İlişkiler Çalışmaları Derneği (TUİÇ) Yaz ve Kış Kamplarında, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Tarih, İktisat, İşletme bölümlerinde eğitim alan öğrencileri bir araya getirmektedir. Yaz ve Kış Kamplarında katılımcılara ulusal-uluslararası konularda eğitim vererek analiz ve sentez yetilerini arttırabilecekleri ortamı sağlarken oluşan eğlence ortamında da stres atmalarını kolaylaştırmaktadır.
Programın İçeriği: TUİÇ’in gerçekleştireceği 2016 Yaz Eğitim Kampı’nda katılımcılar, “Küreselleşme ve Güvenlik” genel başlığı altında Küresel Dünya’da değişen güç dengesi ve Türkiye’ye etkilerini ele alarak Türkiye’nin ulusaşırı problemleri hakkında bilgi edinecek ve kampın son günü rehber eşliği ile Çanakkale Şehitlik gezisine katılacaklardır.
Programa Katılacak Ekip: Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Hukuk, Tarih, İktisat, İşletme bölümlerinde eğitim alan öğrenciler ve bu bölüme ilgi duyan ve başvuru aşamasının ardından katılıma hak kazanan adaylar TUİÇ Yaz Eğitim Kampı’na katılabilecektir.
Program Tarihi: 21 Eylül – 24 Eylül
Program Süresi: 4 Gün – 3 Gece
Program Yeri: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çınarlı Mevkii Dardanos Yerleşkesi Çanakkale/Türkiye
Program Ücreti: 250TL (3 gece konaklama, 3 kahvaltı, 3 akşam yemeği, Çanakkale Şehitlik Gezisi)
İletişim: Mehmet Nizam 0 (506) 026 09 59 / [email protected]

*** Kampa sadece ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri katılabilir.
*** Katılım kontenjanla sınırlıdır.

Sosyal Medyada Paylaş

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tarih:

Beğenebileceğinizi Düşündük
Yazılar

Uluslararası Göç Dalgaları ve Kentsel Kalkınma: İstanbul Örneği

Bu yazıda, öncelikle Türkiye’nin göç ile kalkınma sürecinin anlaşılması ve kalkınmanın nasıl bir seyir izlediği, ardından İstanbul'un tarihsel süreç içerisinde dış göçler tarafından nasıl şekillendiği, 21. yüzyılın uluslararası en derin göç meselesi olan Suriyeli mülteci akınının etkisi vurgulanarak değerlendirilecektir.

Röportaj: Gülüm Özçelik ile Uluslararası Hukuk ve İnsan Hakları Bağlamında Göç

Bu röportaj, Gülüm Özçelik ile Uluslararası Hukuk ve İnsan...

Göçün Feminenleşmesi: Toplumsal Cinsiyet Perspektifinden Kadın Göçmenler

Bu çalışma, göç deneyimi yaşayan kadınların toplumsal cinsiyet rollerinden kaynaklanan mağduriyetlerini ortaya çıkarmaya, bu kadınların göçlerinin nedenleri ve yöntemlerine, göç esnası ve sonrasında karşılaştıkları risklere ışık tutmaya çalışmaktadır. 

Suriye İç Savaşı Sonrası Yaşanan Göçün Terör Bağlamında AB’ye Etkileri

Bu yazıda AB kuruluşu ve gelişim süreci kısaca ele alındıktan sonra Suriye İç Savaşı’nın patlak vermesiyle başlayan süreç ve iç savaşın şiddetlendiği yıl olan 2015 ve sonrasında Avrupa ülkelerinde görülen terör olayları üzerinde durulacaktır. Aynı zamanda bu süreçte oluşan göç dalgalarının Avrupa’da aşırı sağın ve İslamofobinin yükselişi üzerindeki etkileri ele alınacaktır.