Global Liderlik Forumu Sertifika Programı 2018

BAŞVURULAR SONA ERMİŞTİR.

Global Liderlik Forumu (GLF) Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet Liderlik Okulu ve Amerikan Araştırmaları Merkezi tarafından Türkiyem Vakfı’nın da desteği ile her akademik yıl düzenlenen bir sertifika programıdır. GLF uluslararası ilişkiler düzeyinde küresel politikaları; Türkiye’nin bu küresel politikalar çerçevesinde bölgesel ve ikili ilişkilerini bir çok açıdan ele alarak katılımcılarına farklı bakış açıları kazandırmayı amaçlamaktadır.

21. yüzyılda önemle ve detaylı olarak incelenmesi gereken hususlardan biri olan liderlik, özellikle dış politika konusunda daha da fazla geliştirilmeli ve liderliğin gelişimi teşvik edilmelidir. Liderliğin ancak bilgi ve tecrübeyle beslenebilecek bir olgu olduğu günümüzde; özellikle küresel siyasetin içerisinde donanım, bilgi ve deneyim sahibi kişilerin olması gerekmektedir. Dış politikada, ülkelerin uluslararası kültür farklılıklarından ve iletişim kopukluklarından kaynaklanan anlaşmazlık ve uzlaşmazlıkların önünün ancak iyi eğitilmiş, konusuna hakim ve vasıflı liderler tarafından açılabileceği şüphe götürmez bir gerçektir.

Bu noktadan hareketle Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet Liderlik Okulu ve Amerikan Araştırmaları Merkezi olarak 21.yüzyılda lider yetiştirilmesi konusunda yapılacak çalışmalara büyük önem vermekteyiz. Uluslararası ilişkiler düzeyinde liderliği farklı açılardan ele alarak liderlik için gereken özelliklerin geliştirilmesini hedefleyen Global Liderlik Forumu her akademik yıl liderliğin farklı unsur ve konularını dünyanın dört bir yanında ve Türkiye’de liderlik nitelikleriyle ön plana çıkan bir çok konuğun katılımıyla gerçekleştirmektedir.
Bu sayede farklı konulardaki bilgi birikimlerini katılımcılarla paylaşan konuklarımız aynı zamanda günümüz dünyasında nasıl lider olunduğu ile ilgili deneyimlerini katılımcılarla paylaşırlar. Programın amacı bu sayede geleceğin liderlerini yetiştirme yolunda katılımcıları gerekli bilgi ile donatmak ve yeni bakış açıları kazanmalarını sağlayarak vizyonlarını genişletmektir.

Önemli Not: Global Liderlik Forumu; Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet Liderlik Okulu tarafından düzenlenen ücretli bir sertifika programıdır. Programda yapılacak herhangi bir değişiklik ya da iptalden TUİÇ sorumlu değildir.

Önemli Not 2: Global Liderlik Forumu’na TUİÇ aracılığı ile başvurabilir seçilmeniz durumunda ücretsiz olarak katılabilirsiniz. TUİÇ yalnızca olumlu sonuçlanan başvurulara dönüş yapmaktadır.

Sorularınız için: [email protected]

Son Başvuru Tarihi/Saati: 11.04.2018 / 19:00
Başvuruların Açıklanma Tarihi: 12.04.2018

Sertifika alabilmek için %80 katılım zorunluluğu bulunmaktadır.

TUİÇ ARACILIĞI İLE ETKİNLİĞE ÜCRETSİZ KATILMA ÖNCELİĞİ, TUİÇ ÜYELERİNE, STAJYERLERİNE VE TEMSİLCİLİK EKİPLERİNE VERİLMEKTEDİR.

DERNEĞİMİZE ONLINE ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ

 

DERNEĞİMİZE ONLINE ÜYELİK İÇİN TIKLAYINIZ

Sosyal Medyada Paylaş

Murat Elbeye
Murat Elbeye
Akdeniz Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler bölümü mezunudur. 2011 yılından bu yana TUİÇ bünyesinde çeşitli görevlerde bulunmuştur. Hobi olarak seramik ve iç mekan bitki tasarımı ile ilgilenen Elbeye, Siyaset Felsefesi ve Sanat Tarihi’ne özel ilgi duymakta olup, iyi seviyede İngilizce, giriş seviye Fransızca ve Almanca bilmektedir.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Tarih:

Beğenebileceğinizi Düşündük
Yazılar

Trump’ın Ukrayna’da Batı/NATO Barış Gücü Planına Yönelik 10 Engel

Andrew Korybko 10 Obstacles To Trump’s Reported Plan For Western/NATO...

Türkiye-AB İlişkilerinde Kırılma Noktası: AK Parti Döneminde Yaşanan Gelişmeler ve Güncel Durum

Dr. Aziz Armutlu Giriş: Türkiye AB İliskileri Türkiye ile Avrupa Birliği...

Yapay Zeka Diplomasisi: AI Diplomasisinin Yükselen Çağı

The Emerging Age of AI Diplomacy To compete with China,...

Kolektif Kimlik Bağlamında Sosyal Bütünleşme: Gezi Parkı Olaylarından Bir Perspektif

Fazilet Bektaş Sivil Toplum Çalışmaları o-Staj Programı Özet Bu çalışma, uluslararası alan...